Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat
Suport aer conditionat online
aer conditionat
Aer Conditionat Aer conditionat 9000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 12000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 18000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 22000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 24000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat SISTEME VRV Aer Conditionat

APARAT DE AER CONDITIONAT ALL EASY PRO NORDIC 9000 BTU MSEPBU-09HRFN8/MOX330-09HFN8 , INVERTER

Brand: Midea - vezi alte produse din brand-ul Midea
Stoc: indisponibil
Livrare: prin Urgent Curier in toata tara
Pret: 2.630,00 LEI (TVA inclus)
Comanda APARAT DE AER CONDITIONAT ALL EASY PRO NORDIC 9000 BTU MSEPBU-09HRFN8/MOX330-09HFN8 , INVERTER
Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii si vei fi contactat de echipa SuperKlima Aer Conditionat

APARAT DE AER CONDITIONAT ALL EASY PRO NORDIC 9000 BTU MSEPBU-09HRFN8/MOX330-09HFN8 , INVERTER

TARIFELE PENTRU INSTALARE SUNT DOAR PENTRU BUCURESTI SI ILFOV IN LIMITA A 10 KM.

MONTAJELE APARATELOR PENTRU ALTE LOCALITATI SE EXECUTA DE CATRE FIRME AUTORIZATE SAU PARTENERE , IAR PRETURILE DIFERA IN FUNCTIE DE TARIFELE LOR.

Pentru livrarea aparatele de aer conditionat , pretul transportului este de 120 ron doar in localitatile unde se afla sediul curierului (Sameday), iar pentru localitatile in care apar kilometri suplimentari se va face calculul transportului separat.

Vă prezentăm aparatul de aer condiționat inverter Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8/MOX330-09HFN8. Unitățile exterioare din seria All Easy Pro Nordic au un kit special de temperatură joasă, care permite sistemelor de aer condiționat să funcționeze în regim de încălzire la temperaturi exterioare foarte scăzute de -25°C.

Caracteristici și extra ale aparatului de aer condiționat inverter Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW

Control Wi-Fi

Controlul Wi-Fi permite controlul ușor al sistemului de aer condiționat prin intermediul dispozitivelor inteligente - smartphone sau tabletă. Aerul condiționat poate fi controlat de la distanță de oriunde în lume.

Briza departe

La atingerea unui buton, direcția fluxului de aer este ajustată automat la unghiul maxim pentru a preveni fluxul direct de aer.

Flux de aer 3D

Lamelele unității interioare ale aparatului de aer condiționat se deplasează automat în toate direcțiile, asigurând o distribuție uniformă a aerului condiționat în toate colțurile încăperii.

Filtru de înaltă densitate

În comparație cu filtrele obișnuite de praf de înaltă densitate, filtrul de înaltă densitate captează cele mai fine particule de praf din aer și oferă până la 80% un aer mai curat și mai sănătos.

Filtru cu catalizator rece

Filtrul cu catalizator rece elimină formaldehida și alți compuși organici volatili (COV), precum și gazele și mirosurile nocive.

Filtru bio (HEPA)

Filtrul bio este format dintr-o enzimă biologică specială și un filtru ecologic. Filtrul ecologic captează particule foarte mici de praf din aer și neutralizează bacteriile, ciupercile și microbii. Enzima biologică ucide bacteriile prin distrugerea peretelui celular al acestora, eliminând astfel problema recontaminarii.

Super ionizator

Superionizatorul eliberează mulți ioni pozitivi și negativi pentru a elimina mirosurile, praful, fumul de tutun și polenul. Acest lucru asigură aer curat și sănătos pentru ocupanții camerei cu aer condiționat.

Mod silențios

Ventilatorul unității interioare funcționează la viteze foarte mici, reducând zgomotul și oferind pace și liniște.

Modul de noapte

Când modul de noapte este activat în timpul răcirii, aparatul de aer condiționat crește automat temperatura camerei cu 1 ° C în primele două ore, după care rămâne fix. Când modul de noapte este activat în timpul încălzirii, aparatul de aer condiționat scade automat temperatura camerei cu 1 ° C în primele două ore, după care rămâne fix.

Modul ECO

Acest mod economic integrează o nouă tehnologie inovatoare ECO de economisire a energiei. Când butonul „ECO” este activat, aparatul de aer condiționat reduce consumul de energie cu 60% în decurs de 8 ore de funcționare continuă.

Autocuratare

În timpul procesului de autocurățare, unitatea interioară funcționează printr-un mod special pentru suflarea și uscarea umidității din evaporator. Această caracteristică este concepută pentru a menține curată unitatea interioară a aparatului de aer condiționat și pentru a preveni creșterea bacteriilor.

Leagăn orizontal

Jaluzele orizontale sunt plutite la un unghi de 120 °, în timp ce la aparatele de aer condiționat convenționale acest lucru se întâmplă doar la 90 °. Aceste jaluzele mai flexibile asigură o răcire mai largă și mai uniformă.

Leagăn vertical

Jaluzele verticale plutesc la un unghi de 110 °, în timp ce la aparatele de aer condiționat convenționale acest lucru se întâmplă doar la 80 °. Acest lucru are ca rezultat o răcire mai largă și mai uniformă.

Modul Turbo

Când modul Turbo este activat, ventilatorul unității interioare începe să funcționeze la viteza maximă pentru a asigura temperatura dorită cât mai repede posibil. Modul durează maxim 20 de minute, după care revine automat la modul presetat înainte de a activa modul Turbo.

1W Standby

Aparatul de aer condiționat trece automat în modul de economisire a energiei atunci când este oprit (în modul Standby). Acest lucru reduce consumul de energie de la 5W la 1W, oferindu-vă economii de energie de până la 80%.

incalzire 8°C

În modul de încălzire de 8°C, această temperatură constantă este menținută, protejând astfel locuința de răcirea excesivă pe timp de iarnă sau de înghețarea țevilor și a plantelor de apartament. Regimul este potrivit mai ales în absența îndelungată a ocupanților locuinței.

Urmați-mă

Telecomanda are incorporat un senzor de temperatura care regleaza automat temperatura de functionare in functie de temperatura masurata in zona in care se afla.

Cronometru 24 de ore

Posibilitatea de a seta un cronometru de 24 de ore pentru a porni și opri sistemul de aer condiționat în decurs de 24 de ore.

Cureaua de incalzire a compresorului

Un încălzitor electric cu compresor facilitează pornirea sistemului la temperaturi ambientale foarte scăzute.

Schimbator de viteza

Posibilitatea de a seta puterea de funcționare a compresorului la 50%, 75% sau 100%, ceea ce permite reglarea directă a consumului de energie. Schimbarea vitezei este disponibilă numai în modul de răcire.

Repornire automată

În cazul în care aparatul de aer condiționat încetează să funcționeze în mod neașteptat din cauza unei întreruperi de curent, acesta va reporni automat de îndată ce alimentarea este restabilită și va începe să funcționeze în modul setat înainte de oprirea alimentării.

Detectarea scurgerilor de agent frigorific

Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat detectează un cod de eroare „„EC””, care va fi afișat și va înceta să funcționeze automat atunci când este detectată o scurgere de freon. Acest lucru va proteja compresorul de aer condiționat de deteriorarea cauzată de temperaturile ridicate atunci când agentul frigorific se scurge.

Kit de temperatură ambientală scăzută

Unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat poate funcționa fără probleme în regim de încălzire la temperaturi exterioare foarte scăzute.

Acoperire pentru schimbătorul de căldură Golden Fin

Învelișul Golden Fin este mai rezistent la oxidare și coroziune decât stratul obișnuit Blue Fin. Golden Fin previne eficient creșterea și răspândirea bacteriilor și îmbunătățește rezistența la elementele corozive.

Memorie de fanfară

Poziția supapei orizontale a sistemului de aer condiționat este salvată la oprire și este restabilită automat la repornire.

Scurgere în două sensuri

Conducta de scurgere poate fi direcționată în partea stângă și dreaptă a unității interioare a aparatului de aer condiționat pentru o instalare ușoară și convenabilă.

Operare de urgență

În cele mai bune aparate de aer condiționat, atunci când apare o eroare de temperatură a senzorului, sistemul nu mai funcționează. Cu Midea, unitatea interioară raportează un cod de eroare, dar sistemul continuă să funcționeze în modul de urgență.

 

CARACTERISTICI TEHNICE APARAT DE AER CONDITIONAT ALL EASY PRO NORDIC 9000 BTU MSEPBU-09HRFN8/MOX330-09HFN8 , INVERTER

Tip produs rezidential
Tip Unitate de perete
Putere racire 9000 btu
Putere incalzire 9000 btu
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A++
Dimensini unitate interna 795x225x295
Dimensiuni unitate externa 805x330x554
Greutate unitate interna 10 kg
Greutate unitate externa 28.4 kg

 

Aer Conditionat Superklima
Strada Zărnești 7 Bucuresti,
021 334 4186
© Aer Conditionat SuperKlima