Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat
Suport aer conditionat online
aer conditionat
Aer Conditionat Aer conditionat 9000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 12000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 18000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 22000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 24000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat SISTEME VRV Aer Conditionat

APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA BREEZELESS 2021 MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW/MOB01-09HFN8-QRD6GW(A) INVERTER 9000 BTU

Brand: Midea - vezi alte produse din brand-ul Midea
Stoc: indisponibil
Garantie: 3 ani
Livrare: prin Urgent Curier in toata tara
Pret: 3.150,00 LEI (TVA inclus)
Comanda APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA BREEZELESS 2021 MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW/MOB01-09HFN8-QRD6GW(A) INVERTER 9000 BTU
Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii si vei fi contactat de echipa SuperKlima Aer Conditionat

APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA BREEZELESS 2021 MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW/MOB01-09HFN8-QRD6GW(A) INVERTER 9000 BTU

TARIFELE PENTRU INSTALARE SUNT DOAR PENTRU BUCURESTI SI ILFOV IN LIMITA A 10 KM.

MONTAJELE APARATELOR PENTRU ALTE LOCALITATI SE EXECUTA DE CATRE FIRME AUTORIZATE SAU PARTENERE , IAR PRETURILE DIFERA IN FUNCTIE DE TARIFELE LOR.

Pentru livrarea aparatele de aer conditionat , pretul transportului este de 120 ron doar in localitatile unde se afla sediul curierului (Sameday), iar pentru localitatile in care apar kilometri suplimentari se va face calculul transportului separat.

Vă prezentăm aparatul de aer condiționat Midea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW BreezeleSS Inverter. Vine cu o eficiență energetică ridicată pentru modurile de răcire A++ și încălzire A++. O nouă tehnologie TWIN FLAP™ pentru un flux de aer perfect.

Unitățile interioare din seria BreezeleSS + sunt compatibile cu multisplit Midea.

Caracteristici și extra ale aparatului de aer condiționat Midea MSFAAU-09HRFN8 BreezeleSS inverter

Modul ECO

Acest mod economic integrează o nouă tehnologie inovatoare de economisire a energiei ECO. Când butonul „ECO” este activat, aparatul de aer condiționat reduce consumul de energie cu 60% în decurs de 8 ore de funcționare continuă.

1W Standby

Aparatul de aer condiționat trece automat în modul de economisire a energiei atunci când este oprit (în modul Standby). Acest lucru reduce consumul de energie de la 5W la 1W, oferindu-vă economii de energie de până la 80%.

Schimbator de viteza

Posibilitatea de a seta puterea de funcționare a compresorului la 50%, 75% sau 100%, ceea ce permite reglarea directă a consumului de energie. Schimbarea vitezei este disponibilă numai în modul de răcire.

Modul de noapte

Când modul de noapte este activat în timpul răcirii, aparatul de aer condiționat crește automat temperatura camerei cu 1 ° C în primele două ore, după care rămâne fix. Când modul de noapte este activat în timpul încălzirii, aparatul de aer condiționat scade automat temperatura camerei cu 1 ° C în primele două ore, după care rămâne fix.

Urmați-mă

Telecomanda are incorporat un senzor de temperatura care regleaza automat temperatura de functionare in functie de temperatura masurata in zona in care se afla.

Flux de aer 3D

Lamelele unității interioare ale aparatului de aer condiționat se deplasează automat în toate direcțiile, asigurând o distribuție uniformă a aerului condiționat în toate colțurile încăperii.

Leagăn orizontal

Jaluzele orizontale sunt plutite la un unghi de 120 °, în timp ce la aparatele de aer condiționat convenționale acest lucru se întâmplă doar la 90 °. Aceste jaluzele mai flexibile asigură o răcire mai largă și mai uniformă.

Leagăn vertical

Jaluzele verticale plutesc la un unghi de 110 °, în timp ce la aparatele de aer condiționat convenționale acest lucru se întâmplă doar la 80 °. Acest lucru are ca rezultat o răcire mai largă și mai uniformă.

Mod silențios

Ventilatorul unității interioare funcționează la viteze foarte mici, reducând zgomotul și oferind pace și liniște.

incalzire 8°C

În modul de încălzire de 8°C, această temperatură constantă este menținută, protejând astfel locuința de răcirea excesivă pe timp de iarnă sau de înghețarea țevilor și a plantelor de apartament. Regimul este potrivit mai ales în absența îndelungată a ocupanților locuinței.

Modul Turbo

Când modul Turbo este activat, ventilatorul unității interioare începe să funcționeze la viteza maximă pentru a asigura temperatura dorită cât mai repede posibil. Modul durează maxim 20 de minute, după care revine automat la modul presetat înainte de a activa modul Turbo.

Acoperire pentru schimbătorul de căldură Golden Fin

Învelișul Golden Fin este mai rezistent la oxidare și coroziune decât stratul obișnuit Blue Fin. Golden Fin previne eficient creșterea și răspândirea bacteriilor și îmbunătățește rezistența la elementele corozive.

Detectarea scurgerilor de agent frigorific

Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat detectează un cod de eroare „EC”, care va fi afișat și va înceta să funcționeze automat atunci când este detectată o scurgere de freon. Acest lucru va proteja compresorul de aer condiționat de deteriorarea cauzată de temperaturile ridicate atunci când agentul frigorific se scurge.

Operare de urgență

În cele mai bune aparate de aer condiționat, atunci când apare o eroare de temperatură a senzorului, sistemul nu mai funcționează. Cu Midea, unitatea interioară raportează un cod de eroare, dar sistemul continuă să funcționeze în modul de urgență.

Kit de temperatură ambientală scăzută

Unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat poate funcționa fără probleme în regim de încălzire la temperaturi exterioare foarte scăzute.

Filtru de înaltă densitate

În comparație cu filtrele obișnuite de praf de înaltă densitate, filtrul de înaltă densitate captează cele mai fine particule de praf din aer și oferă până la 80% un aer mai curat și mai sănătos.

Filtru ionizant

Filtrul ionizant ucide bacteriile și reduce semnificativ numărul acestora prin distrugerea peretelui celular.

Filtru triplu

O combinație de 3 filtre pentru a purifica aerul și a neutraliza microorganismele și bacteriile dăunătoare din camera cu aer condiționat.

Design cu diamant

Panourile unității exterioare sunt realizate cu un design diamant, ceea ce face construcția mai puternică și rezistentă la vibrații. Noul ventilator Bionic și capacul șurubului de evacuare a aerului Archimedes contribuie la funcționarea mai silențioasă a unității exterioare.

Repornire automată

În cazul în care aparatul de aer condiționat încetează să funcționeze în mod neașteptat din cauza unei întreruperi de curent, acesta va reporni automat de îndată ce alimentarea este restabilită și va începe să funcționeze în modul setat înainte de oprirea alimentării.

Compatibilitate multi-split

Unitatea interioară este compatibilă atât cu sistemele mono cât și cu invertor multiplu, permițând alegerea ușoară a unităților interioare și exterioare adecvate. Aceasta este o soluție convenabilă pentru depozite și centre comerciale.

Cronometru 24 de ore

Posibilitatea de a seta un cronometru de 24 de ore pentru a porni și opri sistemul de aer condiționat în decurs de 24 de ore.

Control Wi-Fi

Controlul Wi-Fi permite controlul ușor al sistemului de aer condiționat prin intermediul dispozitivelor inteligente - smartphone sau tabletă. Aerul condiționat poate fi controlat de la distanță de oriunde în lume.

Memorie de fanfară

Poziția supapei orizontale a sistemului de aer condiționat este salvată la oprire și este restabilită automat la repornire.

Briza departe

La atingerea unui buton, direcția fluxului de aer este ajustată automat la unghiul maxim pentru a preveni fluxul direct de aer.

Fără adiere

Efectul inovator Breezeless asigură distribuția uniformă a aerului, evitând astfel expunerea directă a persoanelor din cameră. Acest lucru elimină senzația de flux de aer din sistemul de aer condiționat.

Cureaua de incalzire a compresorului

Un încălzitor electric cu compresor facilitează pornirea sistemului la temperaturi ambientale foarte scăzute.

Încălzitor electric pentru unitatea exterioară

Un încălzitor electric pe partea de jos a unității exterioare previne înghețarea condensului la temperaturi scăzute.

Autocuratare

În timpul procesului de autocurățare, unitatea interioară funcționează printr-un mod special pentru suflarea și uscarea umidității din evaporator. Această caracteristică este concepută pentru a menține curată unitatea interioară a aparatului de aer condiționat și pentru a preveni creșterea bacteriilor.

Afișaj LED

Unitatea interioară are un afișaj LED mare care oferă informații despre funcționarea sistemului de aer condiționat.

 

CARACTERISTICI TEHNICE APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA BREEZELESS 2021 MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW/MOB01-09HFN8-QRD6GW(A) INVERTER 9000 BTU

Tip produs rezidential
Tip Unitate de perete
Capacitate racire 9000 btu
Capacitate incalzire 9000 btu
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A++
Dimensini unitate interna 940 x 193 x 325
Dimensiuni unitate externa 800 x 333 x 554
Greutate unitate interna 10.7 kg
Greutate unitate externa 29 kg

 

Aer Conditionat Superklima
Strada Zărnești 7 Bucuresti,
021 334 4186
© Aer Conditionat SuperKlima