Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat
Suport aer conditionat online
 Producatori aer conditionat
aer conditionat
Producatori aer conditionat

Nu exista brand-uri.
Aer Conditionat Aer conditionat 9000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 12000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 18000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 22000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 24000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat SISTEME VRV Aer Conditionat

Alegerea produselor (aer conditionat sau alte produse)

Folosind meniul orizontal, navigati prin categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs. apasati butonul Adauga in cos.

Cosul de cumparaturi

Acest site nu are cos de cumparaturi - pur si simplu, plasati comanda. Daca doriti mai multe produse, veti avea posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apasati butonul: Comanda Produsul. In pagina urmatoare vi se vor solicita datele necesare pentru a finaliza comanda.

Date personale

In pagina dedicata finalizarii comenzii veti fi invitat sa completati datele personale, datele de facturare si datele de livrare. Datele trimise de dvs. vor intra intr-o baza de date unde vor fi tinute in conditii de securitate. Ne luam angajamentul sa nu furnizam nici unei persoane fizice sau juridice aceste date. Daca doriti ulterior sa stergem aceste date din baza noastra de date va rugam sa trimiteti o cerere de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat.

Modalitati de plata

La superklima.ro puteti plati in doua moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

  1. Plata ramburs.

  2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice).

  3. Magazinul online www.aer-conditionat-super-klima.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra,in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate de plata sunt cele emise sub siglele Visa(Clasic si Electron) si MATERCARD(inclusiv Maestro)Plata se bazeaza  pe un sistem securizat deprocesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate,siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin internet.Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii,magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.Pentru platile  prin card bancar nu este perceput nici un fel de comision si  plata in rate fara dobanda se poate efectua prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in rate lunare fara dobanda.Profita de optiunea rate lunare fixe fara dobanda folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:Raiffeisen Bank Standard,Raiffeisen Bank Vodafone,Raiffeisen Bank Gold.Cum functioneaza facilitatea"Rate fara dobanda"     Alegi ca modalitate de plata"plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen"si alegi numarul de rate dorit 1-12 rate.Efectuezi plata propriuzisa                      Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare:Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%Pentru mai multe detalii despre Multishop accestati urmatorul link https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/rate-fara-dobanda/

Plata ramburs

Plata ramburs este cea mai folosita metoda de plata, fiind metoda de plata recomandata de catre superklima.ro. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

Transfer bancar

Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.

Livrarea/Montajul

Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc.

Livrarile fara montaj se fac prin serviciile de curierat disponibile in Romania in special Sameday, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil

livrearea se face in 2-3 zile lucratoare de la solicitarea comenzii.

Tarifele sunt urmatoare:pentru aparate cu puterea cuprinsa intre 9000btu-12000btu este de 140 lei

iar pentru aparate cu puterea cuprinsa intre 18000-24000btu  este de 290 lei

 


Nu exista brand-uri.
Aer Conditionat Superklima
Strada Zărnești 7 Bucuresti,
021 334 4186
© Aer Conditionat SuperKlima