Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat
Suport aer conditionat online
aer conditionat
Aer Conditionat Aer conditionat 9000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 12000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 18000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 22000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 24000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat SISTEME VRV Aer Conditionat

Termeni si conditii

Folosind site-ul aer-conditionat-super-klima.ro (denumit in continuare site)  esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. Termenii si contidiile de fata se pot modifica fara notificare prealabila. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem toate informatiile accesibile la adresa aer-conditionat-super-klima.ro
Site-ul este proprietatea SUPER KLIMA INSTALATII (numita in continuare SKI)

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA, conform legislatiei in vigoare.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.


 Fotografia are caracter informativ 


Colectarea de informatii personale

SKi va utiliza informatiile colectate de la clienti exclusiv pentru a putea indeplini actele de comert specifice site-ului. Toate datele personale sunt colectate doar in cazul plasarii unei comenzi si sunt furnizate voluntar de catre utilizator.

Link-uri

Site-ul poate contine link-uri spre alte site-uri; SKI nu este responsabil de continutul acestora.

Erori

SKI depune toate eforturile pentru a afisa informatii corecte (text si imagini). Totusi, pot aparea situatii in care informatiile afisate sa nu fie corecte. Din acest motiv, informatiile afisate nu constituie o asumare contractuala a acestora.

Pretul si plata produselor

Toate preturile sunt afisate in lei, cu TVA inclus. Toate produsele comandate raman proprietatea SKI pana la achitarea integrala a acestora.

Comenzi si stocuri

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Copyright

Toate informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea SKI sau a furnizorilor sai. Copierea acestora este strict interzisa.

MONTAJUL APARATELOR DE AER CONDITIONAT PENTRU BUCURESTI SE EXECUTA DE CATRE SC SUPER KLIMA INSTALATII.

MONTAJUL APARATELOR DE AER CONDITIONAT PENTRU ALTE LOCALITATI SE EXECUTA DE CATRE FIRME PARTENERE SAU AUTORIZATE PENTRU MONTAJ.

Montajul aparatelor de aer conditionat contine :

Kitul standard :
-traseu frigorific in limita a 3m 
-cablu electric intre unitati 
-furtun condens 
-izolatie traseu frigorific 
-o pereche de suporti standard zincati 
-o strapungere prin zid


Aer Conditionat Superklima
Strada Zărnești 7 Bucuresti,
021 334 4186
© Aer Conditionat SuperKlima