Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat Contact Rapid
021 334 41 86
0723 398 857
0724 373 714

Aer Conditionat
Suport aer conditionat online
 Producatori aer conditionat
aer conditionat
Producatori aer conditionat

Nu exista brand-uri.
Aer Conditionat Aer conditionat 9000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 12000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 18000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 22000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat Aer conditionat 24000 btu Aer Conditionat Aer Conditionat SISTEME VRV Aer Conditionat

Termeni si conditii

Folosind site-ul aer-conditionat-super-klima.ro (denumit in continue site) esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. Termenii contidiile de fata daca o poti modifica iti va notifica in prealabil. Verifica aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modurilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informează-te general

Prin site intelegem toate informatiile accesibile the adresa aer-conditionat-super-klima.ro
Site-ul este Proprietatea SUPER KLIMA INSTALATII (numita continue in SKI)

Toate preturile afisate sunt pe site exprimate in RON vor include TVA, conform legislatiei in vigoare.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba .


 Fotografia are caracter informativ 


Colectarea de informații personal

Ar trebui folosite  informatiile colectate de la clieni exclusiv pentru a putea indeplini actele de comert specific site-ului. Toate datele personale sunt colectate doar in cazul plasarii unei comenzi si sunt furnizate voluntar catre utilizator.

Link-uri

Site-ul poate contine link-uri spre alte site-uri; SKI nu este responsabila de continutul acestora.

Erori

SKI depune toate eforturile pentru a afisa informații corecte (text și imagini). Totusi, pot aparea erori in care informatiile afisate sa nu fie corecte. Din acest motiv, informați afisate nu constituie o asumare contractuală a acestora.

Pretul si plata produselor

Toate preturile sunt afisate in lei, cu TVA incl. Toate produsele comandate raman proprietatea SKI până la achitarea integrală a acestora.

Preturi transport 

Pentru aparatele de aer conditionat avand puterea frigorifica intre 9000-12000 btu pretul transportului este de 140 ron doar in localitate unde se afla sediul curierului (Sameday), iar pentru localitate in care apar kilometri suplimentari se va face calculul transportului separat.

Pentru aparatele de aer conditionat avand puterea frigorifica intre 18000-24000 btu pretul transportului este de 290 ron doar in localitate unde se afla sediul curierului (Sameday), iar pentru localitate in care apar kilometri suplimentari se va face calculul transportului separat.

Comenzi oprire

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, nu rezervam dreptul de a refuza comenzile.

Drepturi de autor

Toate informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea SKI sau a furnizorilor sai. Copierea acestora este strict interzisa.

MONTAJUL APARATELOR DE AER CONDITIONAT PENTRU BUCURESTI SE EXECUTA DE CATRE SC SUPER KLIMA INSTALATII, IAR PRETURILE AFISATE PENTRU MONTAJ SUNT DOAR PENTRU BUCURESTI SI ILFOV IN LIMITA A 10 KM.

MONTAJUL APARATELOR DE AER CONDITIONAT PENTRU ALTE LOCALITATI SE EXECUTA DE CATRE FIRME PARTENERE SAU AUTORIZATE PENTRU MONTAJ, IAR PRETURILE DE MONTAJ DIFERA IN FUNCTIE DE TARIFELE PRACTICATE DE CATRE ACESTEA

Montajul aparatelor de aer conditionat contine :

Kitul standard :
-traseu frigorific in limita a 3m 
-cablu electric intre unitati 
-furtun condens 
-izolatie traseu frigorific 
-o pereche de suporti standard zincati 
-o strapungere prin zid


Nu exista brand-uri.
Aer Conditionat Superklima
Strada Zărnești 7 Bucuresti,
021 334 4186
© Aer Conditionat SuperKlima